pátek 19. září 2008

Zevling na pantay Bungus


Kolem desate ranni jsme angkotem vyrazili hledat Toma a plaz. Nebylo to tak tezke, takze asi za hodinu doslo k stastemu shledani. Kdybych nemela strevni obtize dala bych si s ostatnimi pivko v mistnim baru. Takhle jsem dopadla jen s horkym cajem.
Svet je neuveritelne maly! Po chvili rozhovoru z Tomase vypadlo, ze hraje v Praze lakross, a spravne - modri uz vedi- Zaka samozrejme zna a dokonce hraji spolu v tymu! Timto Zaka pozdravuju :-]
Tomas si na plazi pronajal maly bungalov {za 35 0000 Rp}. Cele odpoledne nas tedy bavilo koupat se v mori, opalovat se, potapet se, jezdit ve vydlabane lodce a svete div se - ja s Jancou jsme mely normalni plavky! Preci jen se jedna o trochu vice turistickou destinaci {turistku jsme vsak videli jen jednu}. Tomas jezdil na skutru pravidelne pro pivka a okusili jsme i mistni whisky, kterou sehnat v dobe Ramadanu byl opravdu orisek. Nakonec jsme se rozhodli zustat pres noc. Krasu zapadu slunce do more pozorovany z nafouknute pneumatiky kolebajici se na hladine ani nema cenu popisovat.
Po veceri v mistnim warungu nas Tomas jeste seznamil s Iwanem. Iwan stravil pred sedmi lety skoro dva roky v Praze! Cesky uz moc neumi, ale stale si pamatuje ruzna mista a tak. Setkal se i s Kajou Gottem a dalsimi ceskymi celebritami. Jak rikam - svet je proste malej!
Prespali jsme na plazi pod sirakem, Tomas si drze dokonce vytahl postel primo na plaz :-]

1 komentář:

nynerka řekl(a)...

svet je malej a ja si preji fotky!!!