neděle 21. září 2008

Harau Valley


Skalni masiv Harauskeho udoli


Jeden z nekolika vodopadu

Dopoledne jsme se presunuli do Harau valley. Vyuzili jsme dalsiho mistniho typickeho prostredku - motorky, k niz je pridelana karka. Vesli jsme se vsicni!
Udoli Harau se nachazi asi 20 min jizdy od Paryahkumbuhu a je zname svymi vodopady a skalnimi stenami. V horku jsme si prosli hlavni velke vodopady, ale vzhledem k tomu, ze jsme temer primo na rovniku, tak kolem poledne moc stinu opravdu nebylo. Po dvou hodinach nas horko zmohlo na tolik, ze jsme zapadli otevreneho warungu a dali si nudle. Po stolech se prochazely slepice a videli jsme prvni blondatou holcicku. Eko nam vysvetlil, ze nema odbarvene vlasky, jak jsme si mysleli, ale ze ma poruchu pigmentu.
Vysplhali jsme se jeste na vyhlidku odkud byl krasny vyhled na cele udoli. Janca s Ekem se pred tim jeste stihli vykoupat pod vodopadem. Pak uz jsme jen cekali na autobus zpet domu. Mezitim jsme par mistnich kluku naucili ceske "cau" a hodinu jsme tak neposlouchali nic jineho.

Pohled do kraje z vyhlidky s dukazem, ze jsem tam opravdu byla :-]

Do Padangu jsme se dostali az kolem osme vecerni, i diky tomu, ze jsme po zapadu slunce museli zastavit u prvni hospody, aby se vsichni {hlavne ridis} mohli najist. Na kolej jsme dorazily o 15 min pozdeji a musely se tak dobouchavat na ibu asrama {kterou Koutak prekrtil na "ibu nasrana"}.

Žádné komentáře: