středa 3. září 2008

Den sedmy - Opening Ceremony

Rano jsme vstaly opet mezi poslednimi, coz se nam vymstilo na snidani, kde jsme meli v podstate uz jen suchou ryzi. Nahnali nas do mikrobusu a odvezli na opacny konec parku. Tam jsme se ve vedru radili a nasledne presli do velke haly.
Videli jsme nekolik tradicnich tancu a peveckych vystoupeni. Pak prisly na radu proslovy. Bylo jich asi pet, sest a vsechny na jedno brdo. Prezili jsme! Obed byl uhledne zabalen v nekolika krabickach slozenych do velke krabice. Koutak vzdycky sili, kolik je to odpadu a i me laikovi to prijde opravdu moc.
Dvouhodinova prednaska o interkulturnim dialogu se dala ustat. Zato z druhe jsme uz utekli. Dali jsme si s Koutakem radeji odpoledni particku Karkace {Carcassone}, Janca vyspavala se ctyrmi ibalginy kocovinku. Moc moc jsme se tesili na veceri. Jake bylo zklamani, kdyz vecere byla opet naskladana do krabic od bot. Soucasne s veceri, kterou jsme jedli plastovou lzickou na kline, zacal opet jakysi program. Par lidi zazpivalo, zatancilo apod.
Ani ne za hodinu vypadl proud. Chvili jsme cekali, co se stane, ale po case nam doslo, ze asi nic. Odebrali jsme se k chatkam a ja pod moskytieru. Jsem unavena a boli me hlava. Venku se vsichni vyborne bavi, ale ja uz nejak nemam silu.
Dnes jsem mela promoci!
Dodatek: Jeste jsem se pridala k lidem na verande a ochutnala slovenske pivo :-]

Žádné komentáře: