středa 10. září 2008

Den ctrnacty - velky uklid

Dnesni vyuka probihala celkem v pohode a mne osobne vice vyhovovala. Meli jsme i obe dve hodiny, nic neodpadlo. A hlavne jsme prokoukla Janu s Koutakem. Oba se tvari a prikyvuji, ze rozumi a ze vi, ktera bije, neco si zapisuji, proste vypadaji mnohem vice sofistikovaneji nez ja, ale rozumi jen o malicko vice! Ja se porad tvarim jako nechapavy blb, budu muset zmenit strategii.
Po skole jsme si sli vsichni {3J} sednout na chvili do warungu, pac Honza k nam na kolej pochopitelne nesmi. Bylo nam ho uprimne lito, celou dobu totiz usinal a vypravel, jak se ve sve chatrci v ryzovych polich prilis nevyspi. Politovaly jsme ho co se dalo a po chvili se rozloucili. Mely jsme v planu totiz velky uklid!
Celkova ocista a desinfekce pokoje nam zabrala asi dve hodiny. Shodly jsme se, ze lip ten pokoj nikdy nemohl vypadat. Vydrbaly jsme i sitku proti komarum, na kterou veky opravdu nikdo nesahl. Jsme s vysledkem vice nez spokojene.
Za odmenu jsme sly do naseho warungu na veceri a pak na internet. Jeste pred tim jsme se opet vyfotily asi s deseti sousedkami. Porad si je vubec nepamatujeme a pleteme si je. Legrace. Nel ve warungu nas pravdepodobne zkousi, co vydrzime. Vecerni ryze totiz byla neuveritelne paliva! Nejdrive nam teklo z nosu, pak i z oci a nemohly jsme prilis dychat, za to jsme pobavily cele osazenstvo a jen ze sebe vypravily "pedas, pedas" - palive, palive. Veceri jsme kazda zajedla bananem. Bylo to nezbytne!

Žádné komentáře: