čtvrtek 11. září 2008

Den patnacty - navsteva u Koutaka

Dnes jsme meli jen jednu hodinu, druha odpadla. Ale i ta jedna mi stacila, vzdycky mam pocit, ze se mi rozskoci hlava. A vzdycky si rikam: "Holka, musis vecer studovat!" Ale proste porad neni cas!
Po skole jsme se sesli s Yani a jeli spolecne do mesta nakoupit dalsi nezbytnosti {zabky, hrnek, sukne,...}. Yani je opravdu moc mila, trpelive nas vodila po obchodech a potom s nami {hlavne s Honzou} hledala nejake lepsi ubytovani. Nasli jsme par kostu a jeden pekny domek {cast domu} k pronajmu. Musime se ale nejdrive sami dohodnout a rozhodnout, co vlastne chceme. Bylo by mnohem lepsi bydlet s nekym mistnim, tak jako ted Koutak.
Odpoledne jsme navstivili Donnu {Robbyho} v kancelari a pozvali ho na vylet, ktery jsme naplanovali. Zitra se totiz chystame na plaz za mesto Air manis a na Maly bananovy ostrov, kam se za odlivu da dojit suchou nohou.
Na patou hodinu jsme byly ohlaseny ke Koutakovi na navstevu. Ma to tam fakt super. Na gauci a po zemi sedelo asi tak 15 lidi, hrali na kytary, bavili se s nami, ucili nas trochu indonesky a v pul sedmy konecne mohli zacit jist. Dali jsme si neco malo jidla dohromady a vsichni zacali stastne kourit.
Janca domluvila, ze se pujdeme jeste podivat na jeden dum asi 200 m od Koutaka, kde bydli holky. Moc se nam tam libilo, pristi tyden se rozmyslime co a jak.
Vzhledem k tomu, ze bydlime na koleji, musime byt zpatky vzdy do deviti hodin. Kluci nas odvezli na motorkach a my je za to pozvali zitra na plaz. V planu mame opekani burtu a zpev u kytar. Uz se hrozne moc tesime, zse se konecne vykoupeme. Je na case!

Žádné komentáře: