čtvrtek 18. září 2008

Adventure team a vylet k rece

Vikend nam zacal v podstate ve ctvrtek, kdy nam odpadla cela vyuka. Navzajem jsme si alespon precetli svoje ukoly, co jsme vecer sesmolili a sli na internet. Sesli jsme se opet s Yani a vyrazili prozkoumat, co obnasi Adventure team. Jedna se podle vseho o partu lidi, kteri lezou po horach, do jeskyn, po umele stene, jezdi na raftu a tak vselijak podobne. Moc se nam to libilo, tak uvidime, co se z toho vyvrbi.
Yani nam ukazala svoji fakultu - zemedelka. Janca s Koutakem byli v laboratorich nadseni, mne to jen pripomnelo hodiny hruzy chemie na gymplu. Poznali jsme pak jeste druhy Adventure team a vyrazili na naplanovany vylet k rece.
Reka je hned pod kampusem, tak 15 min pesky z kopce dolu napul dzungli. Da se v ni pry i koupat, je tepla zase jak kafe, ale vzhledem k tomu, ze je stale {!} Ramadan, tak by to nebylo uplne nejvhodnejsi.
Janca ma nove ubytovani! Trochu ji zavidim, ale doufam, ze co nejdrive taky neco sezenu. Myslely jsme si, ze domluvu s pani domaci zvladneme samy, ale chyba lavky. Nakonec jsme poprosily o pomoc Koutaka, ktery se svoji vetou: "EEEE, nekdo tady...... EEEEEE......" doprovazenou bohatou gestikulaci moc problem neobjasnil. Poslali jsme potupne pro Eka.
Vecer jsme se sesli s Tomasem, coz je Cech, ktery jezdi pracovne do Indonesie {kamarad kamaradky Janci :-] }. Dali jsme si vybornou veceri, opet tradicne servirovane padangske speciality. A domluvili se, ze se v patek setkame na plazi {pantay} Bungus. Manazerka Yani zaridila Tomasovi jeste motorku a rozloucili jsme se.

Žádné komentáře: