úterý 12. května 2009

Art Camp III


Jiz nekolikaty rok se pravidelne kousek od Boroboduru kona maly umelecky festivalek s nazvem Art Camp organizovany skupinou EloProgo Art. Jack, jakozto velky umelec, dostal pozvani a 9.5. jsme se slavnostne opet sesli.
Festivalek to byl vskutku komorni s velmi pratelskou atmosferou. Hned prvni vecer jsem se nad sklenkou araku seznamila se spoustou mistnich umelcu. Pres den se pak konalo nekolik workshopu, vcetne Jackova provizorniho tetovaciho studia. Vecer probihalo divadlo, koncerty, ruzne performance na jevisti. Ubytovani i jidlo bylo zdarma - zkratka perfektni misto na brehu reky, kde jsme stravili ctyri dny.






Dostali jsme pote pozvani od poradatele festivalu Nuntenga k nemu domu - na indoneske (a nejen ty) luxusni vila s velkym pozemkem, kde se na trave pasou mali jeleni nebo neco jim hodne podobneho. Vecer jsme zajeli jeste vsichni do Yogji na vytecny drink - kopi Klotok! Po trech salkach jsem byla rada, ze me nalozili do auta a jeli jsme domu. Z kocoviny nas druhy den probrala koupel v pramenu se studenou vodou uprostred ryzovych poli.



Zkratka, pristi rok jedu zas!!! :-)

1 komentář:

Honza Koutecký řekl(a)...

leda na dovolenou holka, leda na dovolenou,