čtvrtek 2. října 2008

Velke stehovani


Rozhodly jsme se s Janou, ze se z koleje odstehujeme co nejdrive. V dobe prazdnin bylo trochu psycho na koleji prebyvat. Na kampus v podstate nejezdi zadna doprava, takze jsme vzdy musely ukecavat ridice angkotu nebo si vzit ojek. Oboji stoji celkem dost. Vecer a v noci nefungovala elektrina, hlavni brana nesla otevrit, takze jsem ji za vydatneho deste musela s celovkou na hlave prelezat, site mobilnich operatoru byly diky Lebaranu pretizene, tzn. ze nefungovaly. A do toho nas zacala Yani strasit, at na koleji rozhodne nezustavame, ze je tam nejake tajemstvi, duchove a celkove nebezpecno. No proste prima bydleni!
Ve ctvrtek jsme se tedy v poledne vratily na kolej, rychle si zabalily a cekaly az se ozve Yani se slibenym autem. Yani nakonec prijela na skutru, coz nas celkem pobavilo. Nakonec se ji ale podarilo sehnat angkot, ktery nam prislibil za mensi {no spise vetsi} obnos prestehovat. Prijel tedy az pred kolej a my si myslely, ze jsme si ho cely pronajaly. Jake ale bylo prekvapeni, kdyz behem cesty zacali pristupovat dalsi lidi. Janca si samozrejme vubec nepamatovala ulici, kde bydli ani kde presne mame zabocit. Nakonec jsme to ale zvladly a preplneny angkot lidmi a nasimi veci se zacal propletat mezi ryzovymi poli. Nejvice zarazejici a prekvapive pro nas bylo, ze nikomu z cestujicich to neprislo divne, nikdo nenadaval, ze pospicha. Naopak lidi nam jeste pomahali.
Po te co angkot vyhodil Jancu v jejim kostu, jel hledat ten muj. Opet nikdo nenadaval a vsichni se se mnou jeste mile bavili. Zdarne jsme nasli i muj baracek a ja si jen hodila veci do pokoje a odjela. Spat tam totiz muzu az od nedele, ted je preci Lebaran a domaci maji pocetne rodinne navstevy :-]

2 komentáře:

mamiko řekl(a)...

No, asi to není legrace, ale koukám, že to zvládáte po svém. Ještě mi přestěhujte Honzu, teda zda bude chtít. Příjemné studium a pobyt.

nynerka řekl(a)...

jani, k novemu bydleni a narocnemu stehovani gratuluji, doufam, ze bydlenim v novem bude svobodne a prijemne (ne jako koleje..). moc zdravim, uzij si prazdniny :)