pátek 17. dubna 2009

knirate krabicoidni COOMBAL

To tu jeste nebylo! Padang vzhuru nohama! Kolaps v doprave! Mimozemske civilizace utoci! Skandal, skandal, skandal! Spatrena zahadna zluta chodici krabice! Od kdy maji krabice nohy?!? Alespon tolik z dnesniho mistniho tisku (a to pro nedostatek mista uvadim jen opravdu strucny vycet palcovych titulku na titulnich stranach lokalnich platku).
Ano, ano COOMBAL dorazil na Sumatru a zpusobil nekolik srdecnich infarktu a mnoho vypadlych celisti!
Po narocne priprave vyrazily tri knirate krabice do mesta, bavit kolemjdouci ale predevsim sebe. Sebe pobavily neoddiskutovatelne dobre, z reakci ostatnich se toho prilis vycist nedalo. Byl tu vztek (redil zakladni skoly, kde mu odesla moralka a pozornost zaku s prichodem tri skakajich krabic), byl tu udiv, usmevy, dotazy, ale predevsim pak lhostejnost, nezajem a predstirani, ze krabici s nohama potkavam na ulici kazdy den. Jako obycejny bule si vyslouzime stokrat vice pozornosti a pozdravu nez kanarkove zluta obri krabice! Zajimave a poucne a stoji za uvahu, zda nebude do konce naseho pobytu v Padangu propagovan COOMBAL nepretrzite.

Nicmene pro ty, kteri stale netusi, ktera bije, mala pozvanka.
Timto jste vsichni srdecne zvani na nejvetsi festival kniru pod sluncem COOMBAL 09 v Luzne u Rakovnika 18.7.09. Vice informaci na http://coombal.cz
Fotoreportaz a prvni fota na shlednuti na Facebooku u kolegy Koutaka.


PS Michale, za tohle chci vstup a pivo zdarma :-)

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

čupr. ať žije.